Naast mediation richt Cathrien van IJsendoorn zich op aan mediation gerelateerde diensten:

Trainingen

Na een gedegen opleiding tot communicatietrainer bij het ITV in Wageningen heeft zij ruime ervaring opgedaan met het gegeven van communicatietrainingen en trainingen gericht op het kennismaken met mediation en het opdoen van mediationvaardigheden. Zij gaf trainingen aan brugklassers, docenten en niet onderwijzend personeel via Mediation door Leerlingen en geeft trainingen aan ambtenaren bij diverse gemeenten in Nederland. Daarnaast begeleidt zij individuele mediators zich voor te bereiden op het assessment teneinde MfN registermediator te kunnen worden.

Als serieuze hobby houdt Cathrien van IJsendoorn zich bezig met omgangsvormen: etiquette, hoe hoort het eigenlijk. Dit heeft betrekking op het dagelijks leven, maar is zeker ook in de werksfeer van groot belang. 

Trainingsacteur

Met haar achtergrond van de Akademie voor expressie door woord en gebaar in Utrecht, een trainingsacteursopleiding bij Kapok in Amsterdam, haar ruime ervaring als mediator laat zij aankomende mediators graag ervaren hoe het er in mediation aan toe gaat.

Intervisie

Bij Dialogue in Bussum heeft zij de opleiding tot intervisiebegeleider afgerond. Daarmee is zij bevoegd zowel aan mediators als aan advocaten intervisie te geven. Thans begeleidt zij een aantal groepen en vraagt voor hen de (verplichte) nascholingspunten bij het MfN aan. 

Geïnteresseerd in training of intervisie? 

Neem contact op
DienstenRozenhoflaan 16
7201 AV Zutphen

T 0575 512 964
M 06 53 923 993
E info@ijsberg.com

© IJsberg 2023